TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Premieră! Ce se va întîmpla la Primăria Capitalei

Premieră! Ce se va întîmpla la Primăria Capitalei

În premieră la Chişinău, miercuri, va avea loc o şedinţă comună a consilierilor municipiului Chișinău și București, transmite Noi.md.

În cadrul ședinței va fi aprobat Acordul de colaborare adițional la Protocolul de Înfrățire, încheiat între Primăria municipiului Chișinău și Primăria municipiului București.

"Acţiunea vine în urma vizitei noastre de lucru în Bucureşti, dar şi a vizitei efectuate de către viceprimarul capitalei române la Chişinău, Aurelian Bădulescu, în luna decembrie. Împreună cu colegii din ţara vecină, miercuri, la ora 9 şi 15 minute, vom depune flori la bustul poetului Mihai Eminescu pe aleea clasicilor din Grădina publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”", a declarat edilul Capitalei, Ion Ceban.


La ora 10.00, va fi organizată şedinţa Consiliului Municipal Chișinău, cu participarea consilierilor municipali din București.

Totodată, la ședință urmează să fie discutate proiecte care urmează să fie realizate în comun.

"Este o primă întrunire de acest fel. Vrem ca acestă colaborare să se dezvolte. Fiecare vizită de lucru pe care o întreprindem noi în alte oraşe se va solda cu mai multe rezultate frumoase pentru Chişinău", a menționat Ceban.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load