Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

PPDA propune o inițiativă prin care întreprinderile afectate de criză să fie sprijinite

1 iul. 2020,, 13:29   Politică
2219 0

Partidul Platforma DA vine cu o inițiativă pentru sprijinirea întreprinderilor din R. Moldova, care au avut de suferit de pe seama pandemiei.

Într-o conferință de presă, vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, spune că PPDA propune completrea legii bugetului de stat.

„Venim cu un proiect de lege menit să ajute întreprinderile agenților economici care au avut de suferit în perioada pandemiei și au fost nevoiți să-și sisteze total sau parțial activitatea. Întreprinderile închise nu au primit niciun suport. Vrem ca pentru agenții economici care și-au sistat activitatea penalitatea să nu fie calculată pînă la 1 decembrie 2020. Solicităm această vacanță pentru agenții economici”, a declarat Slusari.

Vicepreședintele Parlamentului spune că vacanța la achitarea contribuțiilor sociale ar oferi un răgaz agenților economici, care au mare deficit de mijloace financiare.

„Să facem acum ce putem. Sper să avem sprijinul pentru această inițiativă. Urmează acum să fie înregistrată”, a punctat Alexandru Slusari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?