COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Porțiunea de drum Suruceni-Condrița a fost reparată la indicația Guvernul Sandu (DOC)

Porțiunea de drum Suruceni-Condrița a fost reparată la indicația Guvernul Sandu (DOC)

Reparația porțiunii de drum Suruceni-Condrița a fost decisă de Guvernul Maiei Sandu în toamna anului 2019.

Procedura de contractare a lucrărilor de reparație a drumului M1 Frontiera cu România – Leușeni – Chișinău – Dubăsari – frontiera cu Ucraina, km 71,0 – 81,0 a fost desfășurată în baza Programului de repartizare a mijloacelor fondului rutier pentru drumurile naționale pentru anul 2019, aprobată prin Hotărîrea Guvernului nr. 206/2019.

Totodată, potrivit Programului pentru anul 2020 pentru realizarea proiectului a fost alocată suma de 47 mil. lei. Licitația publică a fost desfășurată pe data de 27 octombrie 2019, scrie subiectulzilei.md.


Urmare a evaluării ofertelor depuse, cîștigător al licitației a fost selectată compania Lusmecon SA care a oferit cel mai mic preț în sumă de 46,5 mil. lei. Documentația de proiect pentru reparația sectorului cu o lungime de 10 km a fost elaborată pe parcursul anului 2019 de către compania Intexnauca S. A.

Selectarea porțiunii de drum a fost efectuată urmare a inspecției periodice a drumurilor din toamna anului 2018 luînd în considerare starea drumului, importanța acestuia (drum european E 581, fiind inclus în toate rețelele euro-asiatice de transport), creșterea traficului vehiculelor de mare tonaj, expirarea termenului pentru realizarea reparației medii a sectorului, etc.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load