Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Popșoi confirmă informația privind a doua posibilă identitate a lui Plahotniuc

27 noi. 2019,, 08:00   Politică
3383 2

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, a menționat că deține și el informația, „pe surse”, că a doua identitate a lui Vladimir Plahotniuc în Republica Moldova ar fi Victor Novak, așa cum s-a afirmat în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Popșoi a comentat la o postare a jurnalistului Alex Cozer, cu privire la dezvăluirea făcută în emisiune, care a fost una pe surse, transmite noi.md cu referire la cotidianul.md.

Cozer a scris că informația nu este una confirmată și nici infirmată de Chiril Moțpan, cel care a făcut dezvăluirea despre dubla identitate a lui Plahotniuc, acesta invocând secretul de stat, dar că este obținută de la „oameni care de regulă dețin astfel de informații”.

„Așa auzisem și eu pe surse confirm”, a comentat Popșoi.

Victor Novak. Aceasta ar fi a doua identitate a fostului lider al Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.


Prezent în cadrul emisiunii, președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a declarat că nu cunoaște detalii despre acest lucru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?