COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Popșoi confirmă informația privind a doua posibilă identitate a lui Plahotniuc

Popșoi confirmă informația privind a doua posibilă identitate a lui Plahotniuc

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, a menționat că deține și el informația, „pe surse”, că a doua identitate a lui Vladimir Plahotniuc în Republica Moldova ar fi Victor Novak, așa cum s-a afirmat în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Popșoi a comentat la o postare a jurnalistului Alex Cozer, cu privire la dezvăluirea făcută în emisiune, care a fost una pe surse, transmite noi.md cu referire la cotidianul.md.

Cozer a scris că informația nu este una confirmată și nici infirmată de Chiril Moțpan, cel care a făcut dezvăluirea despre dubla identitate a lui Plahotniuc, acesta invocând secretul de stat, dar că este obținută de la „oameni care de regulă dețin astfel de informații”.


„Așa auzisem și eu pe surse confirm”, a comentat Popșoi.

Victor Novak. Aceasta ar fi a doua identitate a fostului lider al Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Prezent în cadrul emisiunii, președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a declarat că nu cunoaște detalii despre acest lucru.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load