Corneliu Popovici: În ultimul timp, în Moldova au apărut emisari care creează probleme (VIDEO)

Corneliu Popovici: În ultimul timp, în Moldova au apărut emisari care creează probleme (VIDEO)

În ultimul timp, în Republica Moldova au început să vină un șir de emisari care creează probleme pentru țară, prin promovarea unor idei neconstituționale.


Declarația a fost făcută de către consilierul prezidențial Corneliu Popovici în cadrul unei emisiuni televizate. Potrivit lui, aceasta este o problemă foarte gravă, fiindcă „emisarii își permit să meargă prin școlile Moldovei, prin universități, la întîlniri cu cetățenii, promovînd un șir de idei cu un vădit caracter neconstituțional, contrar legislației”, notează NOI.md.


„Aceste persoane se pronunță împotriva principului constituțional ce ține de independența și suveranitatea țării, de integritatea ei teritorială. Mă refer la același Băsescu și la alți așa-numiți politicieni din țările vecine. Respectiv, pe mine mă miră faptul că organele competente nu reacționează la aceste acte de încălcare flagrantă a legislației în vigoare. Procuratura, Serviciul de Securitate sînt obligate să reacționeze atunci cînd se încalcă principiile constituționale sau legislația Republicii Moldova”, a afirmat Popovici.


Potrivit lui, desfășurarea unor astfel de întruniri, inclusiv prin școli, la care copiii sînt chemați să susțină dispariția Republicii Moldova, sînt cel puțin de neînțeles.


 
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load