COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poliția oferă detalii despre împușcăturile de la sediul PCRM Soroca

Poliția oferă detalii despre împușcăturile de la sediul PCRM Soroca

După ce candidata Partidului Comuniștilor la alegerile parlamentare Elena Bodnarenco a scris pe rețelele de socializare că cineva ar fi tras dintr-o armă de foc în geamurile sediului comuniștilor din Soroca, Poliția vine cu precizări.

Astfel, din spusele oamenilor legii, angajații Inspectoratului de Poliție Soroca au fost anunțați despre acest caz ieri, la amiază.

„Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că al treilea geam, din partea stîngă a ușii de la intrarea în sediu, avea două orificii cu diametru de aproximativ 1 mm. Efectuînd cercetarea la fața locului din partea interioară a geamului nu au fost observate careva urme de deteriorare. Totodată, cu mijloacele speciale au fost cercetate împrejurimile sediului și interiorul acestuia unde la fel, nu au fost depistate careva bile din metal sau gloanțe”, se menționează într-un comunicat al Poliției.


Totuși, porțiunea geamului a fost demontată și transmisă pentru efectuarea unei expertizei, care va scoate la iveală dacă în geam s-a tras ori nu dintr-o armă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load