Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Plecarea deputaților din PDM este o răzbunare a lui Plahotniuc și Șor

12 mai. 2020,, 09:45   Politică
4427 3

Plecarea deputaților din fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat din Moldova este un instrument prin care Vlad Plahotniuc și Ilan Șor se răzbună pe președintele Igor Dodon. Declarația a fost făcută de către deputatul democrat Nicolae Ciubuc în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la postul de televiziune Jurnal TV, scrie ipn.md.

„Tot ce se întîmplă la moment în PDM nu are nicio legătură și nicio tangență cu ideologia și activitatea partidului sau calitățile unuia sau altui lider ori membru de partid. Reieșind din acele reglări de conturi care le au în raport cu președintele Dodon, unii încearcă să destabilizeze prin simpla extragere a deputaților din Partidul Democrat compromițînd ideea integrării europene și formării unei coaliții proeuropene”, a declarat democratul.

În opinia lui Nicolae Ciubuc, deputați din Partidul Șor și grupul parlamentar Pro Moldova reprezintă două grupări care au ca scop distrugerea Partidului Democrat și destabilizarea situației politice din țară. El spune că de cîteva zile unii membri ai Partidului Șor au contactat mai mulți deputați democrați pentru a purta o discuție cu ei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?