Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

PLDM vrea să revină pe scena politică din Moldova - declarație

10 aug. 2019,, 16:45   Politică
3024 4

Președintele Partidului Liberal Democrat, Tudor Deliu, spune că după următoarele alegeri locale, care vor avea loc pe 20 octombrie, formațiunea va demonstra că este „o forță care poate să facă lucruri bune pentru cetățenii R. Moldova”.

De asemenea, liderul PLDM este optimist și spune că partidul va obține „rezultate bune”. Declarațiile au fost făcute într-un interviu pentru Tribuna.

„PLDM este astăzi foarte bine structurat. Noi credem că vom obține rezultate bune la alegerile din 20 octombrie, veți vedea că PLDM va reveni activ pe scena politică din R. Moldova”, a menționat Deliu.

Liderul PLDM spune că de o lună formațiunea se pregătește intensiv pentru locale, selectează candidații pentru funcțiile elective. „Acum etapa cea mai importantă este selectarea candidaților și procesul de instruire a viitorilor aleși locali. Chiar în această perioadă, trei duminici la rînd organizăm instruiri pentru potențialii candidați PLDM, la care aceștia vor fi școliți în domeniul administrației publice locale”, a spus politicianul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?