COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Platon: Usatîi lucra pentru Plahotniuc și-i presa pe socialiști (VIDEO)

Platon: Usatîi lucra pentru Plahotniuc și-i presa pe socialiști (VIDEO)

„Democrații aveau scop să scadă din ratingul socialiştilor, iar Renato Usatîi avea un rol direct în acest sens”.

Despre acest lucru a declarat, într-un interviu acordat unui canal privat de televiziune, Veaceslav Platon, care consideră că liderul Partidului Nostru a lucrat pentru fostul președinte al PDM împotriva PSRM.

- La momentul actual, există foarte multe dovezi a relaţiei directe dintre Renato Usatîi şi Vlad Plahotniuc. Există aceste 20 de minute de înregistrare cu consilierul lui Plahotniuc, Adrian Radu. Acolo totul este evident. Este clar că o persoană își oferă serviciile, a declarat Platon.


El a mai adăugat că a văzut cum, în februarie, curent, „Usatîi pur și simplu lucra pentru Plahotniuc și-i presa pe socialiști Usatîi”.

- Vă mai amintiţi de chestia cu piloții? Ministerul Afacerilor Externe și Candu îi stigmatizau pe socialiști pe de o parte, iar tipul acesta (Renato Usatîi – nota red.) o făcea de pe cealaltă parte. Au lucrat la unison. Democrații aveau scop să scadă din ratingul socialiştilor, iar Renato Usatîi avea un rol direct în acest sens. Am mari suspiciuni că acestea au fost acțiuni coordonate între Plahotniuc și Usatîi ”, a adăugat Platon.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load