Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Platforma DA a înregistrat un amendament: Ce prevede acesta

8 sep. 2020,, 16:27   Politică
2444 2

Platforma DA a declarat că nu va susține demersul guvernului Chicu care, motivând că prin majorarea salariilor, vrea să renunțe la acordarea indemnizației unice de 16.000 de lei angajaților din sănătate infectați cu Covid-19.

Mai mult, deputatul Liviu Vovc a și înregistrat un amendament în acest sens, sperînd ca deputații vor sesiza cît de importantă este susținerea medicilor, mai ales în această perioadă.

„În loc să facă totul pentru a susține lucrătorii medicali, Guvernul dorește să taie din măsurile de susținere plata unei indemnizații unice de 16.000 lei în cazul infectării cu COVID-19. Am bătut alarma încă săptămâna trecută, iar astăzi am înregistrat un amendament pentru a exclude acest articol. Sper că deputații se vor pătrundă de importanța susținerii cadrelor medicale, iar amendamentul meu va fi votat de plenul Parlamentului”, a declarat Liviu Vovc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?