X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Planurile PDM pentru ședința de astăzi a Parlamentului

12 noi. 2019,, 08:42   Politică
3856 1

Pavel Filip a declarat că Partidul Democrat „va acționa ca o echipă unită” la ședința Parlamentului de astăzi, unde se va dezbate moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, scrie unimedia.info.

„Avem de luat o decizie importantă mîine, așa că, împreună cu președinții Organizațiilor Teritoriale ale PDM și deputații fracțiunii parlamentare, am discutat astăzi despre situația politică din țară. Discuții cu emoții și argumente. Colegii au vorbit și și-au expus punctul de vedere, iar mîine vom acționa ca o echipă unită”, a scris ieri Filip.

Întrebat recent despre cum va proceda PD în legătură cu moțiunea de cenzură, Pavel Filip a declarat: „Ei și-au asumat actul de guvernare și ar fi bine să-l ducă pînă la capăt. Să ofere rezultate, să ofere cetățenilor lucrurile așteptate de ei”.

Pe de altă parte, deputatul PD Andrian Candu, declarase mai devreme că PD ar putea susține o eventuală moțiune de cenzură a socialiștilor, a spus că „orice propunere în Parlament de demitere a Guvernului Sandu va fi susținută plenar de Partidul Democrat”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?