COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Plahotniuc controlează și de la distanță lucrurile în PDM? Răspunde Filip

Plahotniuc controlează și de la distanță lucrurile în PDM? Răspunde Filip

Faptul că Pavel Filip deține în prezent președinția Partidului Democrat (PDM) demonstrează faptul că Vlad Plahotniuc nu mai controlează lucrurile în această formațiune, o spune noul lider al democraților.

Acesta zice că nu mai comunică deja cu fostul său șef de partid și nici nu înțelege postare acestuia de pe Facebook, făcută acum două zile. Declarațiile au fost făcute aseară, la emisiunea „Moldova în Direct” de la postul Moldova 1.

„Vreau să vă spun foarte clar: dacă Vlad Plahotniuc ar fi controlat lucrurile în PDM, dacă ar fi influențat cumva deciziile pe care le ia formațiunea politică PDM astăzi, eu nu aș fi la dvs. în emisiune și nu aș fi în fruntea PDM, ca să fie foarte clar. Astăzi, deciziile pe care le ia PDM nu sînt influențate de nimeni din exterior. Eu nu comunic cu domnul Vlad Plahotniuc, nu-i transmit mesaje prin cineva și nu-mi sînt transmise mesaje prin cineva”, a fost declarația lui Filip, transmite Noi.md cu referire la TV8.


„Postarea pe care a făcut-o ieri, eu așa și nu am înțeles, trebuie să recunosc, pînă la urmă, care este sensul acestei postări, dar probabil a fost o mînă de ajutor sau, dacă vreți, o gură de aer pentru cei din blocul ACUM, care nu pot trăi fără Vlad Plahotniuc și tot încearcă să speculeze pe această temă”, a mai zis Filip în emisiune.Plahotniuc s-a retras din viața politică acum cîteva luni. Totuși, periodic, acesta postează cîte un comentariu legat de situația politică din Republica Moldova pe pagina sa de Facebook. Așa acum două zile, acesta a comentat căderea Guvernului Sandu și, în contextul în care la Chișinău mulți îi atribuiau lui acest „merit”, Plahotniuc a făcut o declarație pe rețelele de socializare în care neagă faptul că ar fi fost implicat cumva în demiterea Cabinetului de Miniștri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load