Plahotniuc anunță că a fost ținta unei tentative de răpire

Plahotniuc anunță că a fost ținta unei tentative de răpire

După ce a venit cu o primă reacție la evenimentele de rezonanță care s-au produs pe scena politică din Moldova în ultimele zile, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a făcut și unele dezvăluiri importante.


Politicianul a declarat că nu a plecat în vacanță, dar că lucrează în prezent la mai multe planuri.


„În ceea ce mă privește, am nevoie de o pauză, dar nu pentru a mă odihni, cei care mă cunosc știu că nu-mi place odihna, știu că nu pot sta departe de proiectele noastre și de echipă. Ceea ce fac în aceste zile este să lucrez la mai multe planuri, iar cel mai important este cel prin care să reușim să readucem stabilitatea în Moldova și liniștea de care cetățenii au nevoie”, a declarat el.


Totodată, Plahotniuc afirmă că acum este preocupat de siguranța sa și a familiei sale, după ce a fost anul trecut ținta unei tentative de răpire.


„Am nevoie de timp pentru a-mi securiza familia, după ce a trecut prin momente grele, inclusiv după o tentativă de răpire eșuată a mea, care a avut loc anul trecut, cînd mă aflam într-o vizită peste hotare. Copiii mei sînt speriați, familia mea este speriată și nu se simte în siguranță nicăieri. Familia mea are nevoie mai mult ca oricînd să fiu lîngă ea și eu voi sta cît este necesar, pentru ca să treacă cu bine peste aceste momente și să se simtă în siguranță”, a explicat el.


„Este dreptul meu să iau toate măsurile pentru a mă proteja și a-mi proteja familia sau oamenii apropiați, așa cum cred că e mai bine pentru ei. În această perioadă, Moldova nu este o țară sigură, iar asta nu din cauza posibilelor dosare inventate de oponenți, dar din cauza unora care își doresc să o preia cu forța”, a conchis Plahotniuc.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load