Plahotniuc a vorbit despre atacurile electorale împotriva PDM

Plahotniuc a vorbit despre atacurile electorale împotriva PDM

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, spune că atacurile împotriva sa și a PDM, inclusiv dosarul penal despre care a scris presa rusă cu doua zile înainte de alegeri, au ajutat PDM.


Potrivit lui, aceste atacuri adus un eșec celor care le-au orchestrat. Declaraţia a fost făcută de Vlad Plahotniuc, în cadrul unui interviu pentru deschide.md.


"În aceste alegeri, Partidul Democrat a luat cel mai mare număr de mandate din istoria sa politică. Eu personal am fost votat de 72,36 la sută din alegătorii care s-au prezentat la vot în circumscripția 17, PDM a luat un scor extraordinar în această circumscripție – de 72,27%. Partidul a luat scoruri record și în localități cu populație rusă. Deci, rezultatele arată că, dacă aceste atacuri electorale au avut vreun impact, el a fost unul pozitiv pentru rezultatul meu și al partidului pe care îl conduc și eșec pentru cei care au orchestrat aceste atacuri împotriva noastră", a punctat Vlad Plahotniuc.


Totodată, Vlad Plahotniuc a precizat că "cel mai important rezultat al acestor alegeri este un început al reconcilierii geopolitice, sînt primele alegeri în care, pe primul loc, a fost agenda socială a oamenilor și nu temele geopolitice".


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load