TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Plahotniuc a fost interesat în alegerea lui Dodon în calitate de președinte - declarație

Plahotniuc a fost interesat în alegerea lui Dodon în calitate de președinte - declarație

Șeful biroului TASS din Moldova, Valeri Demideţki, a vorbit, în programului „Important” cu Lilia Burakovski, de la TVC 21, despre beneficiile lui Plahotniuc din alegerea lui Dodon preşedinte al ţării, transmite eNews.

„Domnul Plahotniuc a fost interesat de alegerea lui Dodon în funcția de președinte. De ce? Pentru că pînă chiar și el, încercînd să obțină îngăduință de la Washington, îşi dădea seama de pericolul fatal de pe urma ruperii relațiilor cu Moscova. Prin urmare, el a contribuit la alegerea lui Dodon în funcția de președinte. El nu a stat să împiedice alegerea sa. Să fi vrut, CEC i-ar fi desenat pe oricine.

El a creat o bifurcaţie, datorită căreia putea șantaja Washingtonul prin Moscova, iar pe ruşi şi-i dorea şantajaţi cu tancurile NATO. Da, acest joc s-a încheiat prost pentru el. Cînd un tip din Moldova încearcă să-i ducă de nas pe actorii mari, este o intenţie naivă. Poate, cineva le-a „cîntat” lor acolo că aşa ceva este real, dar a fost o presupunere foarte naivă. Consilieri, aceştia sînt cei care i-au jucat festa.

Un politician de seamă îmi arată un telefon care sună întruna, la celălalt capăt al firului unul dintre acești „luptători de pe front”... cerșește un loc de muncă... nu-l voi lua, este o karma proastă”, a spus Valeri Demideţki.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load