Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Pe numele lui Plahotniuc ar fi fost deschis dosar penal în Elveția

9 iul. 2019,, 15:31   Politică
5362 1

Organul de Urmărire Penală din Elveția solicită informații suplimentare de la Procuratura Generală referitor la alte crime și abuzuri comuse de liderul democraților, Vlad Plahotniuc.

Despre acest lucru a scris deputatul socialist Grigore Novac pe pagina sa de pe o rețea de socializare. Deputatul scrie că lui Vlad Plahotniuc i-a fost deschis dosar penal în Elveția.

“Astăzi am făcut o interpelare către Procuratura Generală a Republicii Moldova.

Obiectul sesizării a constituit informația care a parvenit în adresa mea cu referire la Organul de Urmărire Penală din Elveția, care a intententat un dosar penal pe numele deputatului Vladimir Plahotniuc.

Din informația pe care o detin, informația dată a parvenit și în Secția Cooperare Internațională din cadrul Procuraturii Generale a Republicii Moldova, iar despre acest fapt cunoaște și Eduard Harunjen care deja timp de trei saptamîni a luat apă în gură despre acest fapt.


Organul de Urmărire Penală din Elveția solicită informații suplimentare de la Procuratura Generală referitor la alte crime și abuzuri a liderului democraților din Republica Moldova”, a scris Grigore Novac pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?