TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pe internet a apărut o petiție prin care se cere demisia ministrului Justiției

Pe internet a apărut o petiție prin care se cere demisia ministrului Justiției

Ieri, 29 octombrie, pe internet a apărut o petiție prin care se cere demisia ministrului Justiției din Moldova, Olesea Stamate.


Autorii acestei petiții menționează că sînt nemulțumiți de activitatea ministrului și că ea nu are calitățile necesare pentru această funcție, anunță point.md.


"Solicităm demisia ministrului Justiției, Olesea Stamate, care a făcut multe greșeli în perioada exercitării funcției sale. Judecînd după concursul de selectare a candidatului pentru funcția de procuror general, este deja clar modul în care sistemul va fi„ curățat". Lipsa sentimentului de corectitudine, curaj și cunoștințe necesare este unul dintre motivele care nu o fac demnă de această funcție", spun autorii petiției.


În comentariile la petiție, oamenii ,de asemenea, menționează nemulțumirea lor față de modul în care se desfășoară concursul de selectare un candidatului pentru funcția de procuror general.


Menționăm că mai devreme în mediul online a fost lansată petiția „Îl susținem pe Ștefan Gligor la funcția de procuror”, care a fost semnată de peste 1000 de persoane. Cu toate acestea, Ștefan Gligor nu a fost găsit pe lista candidaților selectați.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load