Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PDM: Vor fi alegeri anticipate

7 iun. 2019,, 20:21   Politică
2718 2

Partidul Democrat a ieșit cu o declarație scurtă în fața presei, anunțînd că vor fi alegeri anticipate, iar vinovați de asta se fac atît PSRM cît și blocul ACUM.

Declarații în acest sens au fost făcute de Andrian Candu și Pavel Filip.

„Cu regret, 3 luni de zile nu s-au reușit să se găsească soluții pentru a forma guvernul și pentru a găsi maturitate de a guverna Moldova. Imediat după alegeri, PDM și-a arătat disponibilitatea de a discuta, în special cu cei din blocul ACUM despre guvernare. Regretăm că partidele politice care în aceste 3 luni politice au făcut spectacol au pus interesele partidului mai presus de interesele cetățeanului Republicii Moldova”, a spus Andrian Candu.

Candu a spus că luînd în considerare că în bugetul RM nu erau prevăzute sume pentru anticipate, o să caute ieșire din situație ca costurile și cheltuielile să fie suportate de partidele politice din Parlament.

La rîndul său, Pavel Filip a anunțat că sînt bani, doar pentru pensii, salarii și drumuri Bune


„Guvernul și în continuare își va face funcția. Ne vom organiza și ne vom mobiliza și mai bine. Bani în buget sînt suficienți pentru salarii la timp, în conformitate cu noua lege. Pensiile vor fi plătite la timp. Programele naționale precum Drumuri Bune vor continua”, a spus Pavel Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?