TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

PDM spune că are încredere în corectitudinea lui Sîrbu

PDM spune că are încredere în corectitudinea lui Sîrbu

Partidul Democrat susține că „are încredere în corectitudinea activității” lui Sergiu Sîrbu. Declarația vine după ce Procuratura a redeschis un dosar penal pe numele deputatului PDM, acesta fiind bănuit de corupere activă.

„Partidul Democrat din Moldova îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu atacurile din partea opiniei publice la care sînt supuşi membrii partidului şi aminteşte de principiul „prezumţiei nevinovăţiei”, valabil pentru orice persoană vizată într-o cauză penală. PDM are încredere în corectitudinea activităţii colegului nostru Sergiu Sîrbu şi acest lucru va fi demonstrat cu siguranţă în cadrul unei investigaţii corecte, transparente şi lipsite de ingerinţă politică”, a menționat formațiunea politică într-un comunicat.


Amintim că, marți, Sergiu Sîrbu a fost audiat de procurori, fiind bănuit de corupere activă. Democratul a spus că urmărirea penală a fost pornită „în baza unei declarații politice iresponsabile”, pe care o califică fiind falsă. Sîrbu nu recunoaște acuzațiile aduse, ezitând să ofere detalii.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load