X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

PDM spune că are încredere în corectitudinea lui Sîrbu

29 ian. 2020,, 09:13   Politică
4047 1

Partidul Democrat susține că „are încredere în corectitudinea activității” lui Sergiu Sîrbu. Declarația vine după ce Procuratura a redeschis un dosar penal pe numele deputatului PDM, acesta fiind bănuit de corupere activă.

„Partidul Democrat din Moldova îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu atacurile din partea opiniei publice la care sînt supuşi membrii partidului şi aminteşte de principiul „prezumţiei nevinovăţiei”, valabil pentru orice persoană vizată într-o cauză penală. PDM are încredere în corectitudinea activităţii colegului nostru Sergiu Sîrbu şi acest lucru va fi demonstrat cu siguranţă în cadrul unei investigaţii corecte, transparente şi lipsite de ingerinţă politică”, a menționat formațiunea politică într-un comunicat.

Amintim că, marți, Sergiu Sîrbu a fost audiat de procurori, fiind bănuit de corupere activă. Democratul a spus că urmărirea penală a fost pornită „în baza unei declarații politice iresponsabile”, pe care o califică fiind falsă. Sîrbu nu recunoaște acuzațiile aduse, ezitând să ofere detalii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?