COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

PDM neagă că ar pune la cale demiterea Guvernului Chicu

PDM neagă că ar pune la cale demiterea Guvernului Chicu

În ajunul dialogului planificat cu Platforma DA și PAS, PDM anunță că nu a adoptat, în cadrul forurilor sale statutare, nicio decizie privind demiterea actualului Guvern sau instalarea unui guvern nou.

Într-un comunicat remis presei, PDM vine cu precizări în legătură cu informaţiile apărute în spaţiul public, prin care menționează că potrivit statutului PDM, orice decizie privind iniţierea unor consultări sau constituirea unor alianţe poate fi luată de Biroul Executiv al partidului, Consiliul Politic Naţional al partidului sau Congres, transmite deschide.md.

„Dacă există discuţii între membri ai PDM cu reprezentanţi ai altor partide, acestea nu pot fi calificate drept “consultări pentru formarea unui nou Guvern”.


PDM a menţionat şi anterior că este deschis pentru dialog cu toate partidele autentice din Parlament (PAS, PPPDA, PSRM).

PDM reaminteşte că deputaţi ai tuturor fracţiunilor parlamentare s-au angajat în Parlament să nu voteze niciodată un guvern alături de traseişti.

Mai mult decât atât, Partidul Democrat din Moldova nu vede nicio posibilitate de dialog cu echipa hoţilor de miliarde, reprezentate în Parlament de grupul Candu şi grupul Şor, şi regretă că anumite forţe politice sunt gata să discute cu aceste 2 grupări”, se menționează în comunicatul PDM.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load