PDM a mai pierdut un ”ostaș”. Primarul de Ungheni și-a anunțat plecarea

PDM a mai pierdut un ”ostaș”. Primarul de Ungheni și-a anunțat plecarea

Alexandru Ambros, primarul municipiului Ungheni, a declarat într-un interviu pentru EXPRESUL, că a plecat din Partidul Democrat, la care a aderat cu trei ani în urmă, după ce fusese ales primar pe listele PLDM.

”Colegii prezenți la ședința biroului politic al PDM au acceptat unanim cererea mea, nu pentru că au vrut să scape de mine, ci pentru că au înțeles situația. Mai mult ca atît, mi-au solicitat să candidez independent la funcția de primar”, a spus dînsul, subliniind, totodată, că a plecat din PDM la fel cum a plecat din PLDM – fără să trîntească ușa.

Referindu-se la traseismul său politic, Alexandru Ambros a explicat: ”Spuneți-mi, ce au vrut oamenii: să avem grădinițe unde copiii să înghețe iarna? Sau agenții economici să refuze să livreze produse alimentare pentru instituțiile preșcolare, fiindcă nu avem cu ce plăti? Sau primarul să fie o persoană statornică din punct de vedere politic? Eu am ales prima variantă, am ales să asigur funcționalitatea orașului, poate în detrimentul imaginii mele”.

Fiind întrebat dacă regretă ceva din perioada în care a fost în Partidul Democrat, a răspuns: ”Regret că nu am fost mai categoric în promovarea unor idei ale mele, ca să schimbăm anumite lucruri. M-am opus, dar nu suficient. Regret că nu am fost suficient de dur, de insistent”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load