X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

PD lansează programul „Drumuri bune pentru Moldova”

27 feb. 2018,, 12:37   Politică
5128 11

Circa 1200 de kilometri de drumuri din toată țara vor fi reparate sau construite integral în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”, lansat astăzi de PD, informează Noi.md.

Liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, a precizat că aceasta este mai mult decît o inițiativă legislativă, este o promisiune dată cetățenilor. Potrivit lui, în acest an este preconizată reabilitarea drumurilor din sate, iar la anul - a celor centrale și raionale.

„Este cel mai mare și ambițios proiect de infrastructură din cîte a existat în Moldova de la Independență încoace. Acest proiect necesită un suport masiv al partidului. Vă asigurăm că PD are toată capacitatea și determinarea să ducă acest proiect la un bun sfîrșit. În jur de 1200 de kilometri de drumuri vor fi reparate în cadrul programului și este doar începutul. Planificăm să-l extindem și în anii următori”, a menționat liderul PD.

Politicianul a mai precizat că acest proiect va fi implementat în fiecare localitate din țară, indiferent de partidul din care face primarul.

„Declar cu toată responsabilitatea că vom face drumuri în fiecare sat, indiferent de culoarea politică a primarului. Vrem să oferim un nou potențial de creștere pentru Moldova”, a adăugat Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?