X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

PD marchează 21 de ani de la fondare

8 feb. 2018,, 10:40   Politică
3291 8

Partidul Democrat marchează astăzi 21 de la fondare, iar cu acest prilej, președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov, le-a transmis un mesaj de felicitare colegilor săi, notează Noi.md.

Potrivit lui Diacov, Partidul Democrat a jucat dintotdeauna un rol deosebit în „păstrarea echilibrului politic în Moldova”.

„Astăzi este o zi istorică pentru PD, o zi importantă și pentru țară. Pe 8 februarie 1997, a avut loc primul congres al PD. Îi felicit pe toți membrii partidului, pe membrii conducerii și le doresc succes, să muncească zi și noapte pentru binele Patriei, să facem tot posibilul pentru ca Moldova fie o țară prosperă, democrată, civilizată și un factor de stabilitate în această zonă a Europei. Noi am creat PD anume cu aceste gînduri, ne-am adunat să facem acest partid de centru în zbuciumata Republică Moldova”, a subliniat Diacov.

„Felicitări pentru perioada de 21 de ani! Probabil, puține sînt partidele din Moldova care se pot bucura de vechimea pe care o are PD”, a adăugat spicherul Andrian Candu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?