COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

PCRM bate în retragere? Voronin a spus dacă vor participa la alegerile parlamentare

PCRM bate în retragere? Voronin a spus dacă vor participa la alegerile parlamentare

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, susține că nu exclude faptul că PCRM ar putea participa la eventuale alegeri parlamentare anticipate, în cazul în care acestea vor avea loc. Totuși, liderul comuniștilor nu a spus cu fermitate dacă formațiunea lui se va înregistra în calitate de candidat.

Voronin spune că vrea mai întîi să vadă „regulile de Joc” și după aceea va fi luată o decizie. „-În caz de alegeri parlamentare anticipate, candidați? – Noi nu ne înlăturăm de acest lucru, eu nu răspund negativ la această întrebare, dar nu pot confirma în mod responsabil că o să fie așa cum mă întrebați dumneavoastră”, a declarat Voronin într-un interviu pentru TV8.

Vladimir Voronin spune că își dorește să fie organizate alegeri parlamentare anticipate și spune că acest lucru este chiar necesar.


„Vreau să cred și înadins vreau să fie alegeri anticipate pentru că mai neprofesionist, mai leneș și mai corupt n-am avut în toți anii de independență. De aceea, acest Parlament trebuie urgent să plece”, a precizat comunistul.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load