Pavel Filip s-a întîlnit cu ambasadorul Rusiei la Chișinău

Pavel Filip s-a întîlnit cu ambasadorul Rusiei la Chișinău

Liderul fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, și ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, au avut o întrevedere la sediul Parlamentului, dedicată schimbului de opinii privind situația actuală din Republica Moldova.


Pavel Filip a subliniat deschiderea PDM față de toți partenerii externi ai Moldovei, inclusiv Federația Rusă, atîta timp cît acestea se bazează pe respect reciproc și pragmatism. 


Referindu-se la realitățile politice ale momentului, președintele fracțiunii democrate din Parlament a precizat obiectivul PDM de a sprijină formarea cît mai rapidă a unei coaliții de guvernare în Republica Moldova pentru a continua proiectele începute în mandatul anterior.


Ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov, a remarcst scorul bun înregistrat de PDM în alegerile parlamentare din 24 februarie curent, precum și să-i ureze succes domnului Pavel Filip în exercitarea funcției de Președinte al fracțiunii PDM.


Diplomatul rus a folosit acest prilej pentru a evidenția disponibilitatea Moscovei de a dezvolta cooperarea moldo-rusă pe filiera parlamentară prin relansarea rapidă a activității grupului parlamentar de cooperare Republica Moldova-Federația Rusă.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load