X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Pavel Filip s-a întîlnit cu ambasadorul Rusiei la Chișinău

11 apr. 2019,, 15:12   Politică
3057 4

Liderul fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, și ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, au avut o întrevedere la sediul Parlamentului, dedicată schimbului de opinii privind situația actuală din Republica Moldova.

Pavel Filip a subliniat deschiderea PDM față de toți partenerii externi ai Moldovei, inclusiv Federația Rusă, atîta timp cît acestea se bazează pe respect reciproc și pragmatism.

Referindu-se la realitățile politice ale momentului, președintele fracțiunii democrate din Parlament a precizat obiectivul PDM de a sprijină formarea cît mai rapidă a unei coaliții de guvernare în Republica Moldova pentru a continua proiectele începute în mandatul anterior.

Ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov, a remarcst scorul bun înregistrat de PDM în alegerile parlamentare din 24 februarie curent, precum și să-i ureze succes domnului Pavel Filip în exercitarea funcției de Președinte al fracțiunii PDM.

Diplomatul rus a folosit acest prilej pentru a evidenția disponibilitatea Moscovei de a dezvolta cooperarea moldo-rusă pe filiera parlamentară prin relansarea rapidă a activității grupului parlamentar de cooperare Republica Moldova-Federația Rusă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?