X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Pavel Filip, despre învestirea noului Guvern: Este un spectacol

8 iun. 2019,, 22:38   Politică
6156 9

Pavel Filip nu acceptă noul Guvern învestit și nu intenționează să cedeze fotoliile noilor miniștri ales.

În cadrul unei ediții speciale la Publika TV, vicepreședintele PDM a subliniat că în prezent există un singur Guvern care se încadrează în normele constituționale, și acela nu este Executivul condus de Maia Sandu.

„Mîine-poimîine ne putem trezi și cu al treilea, și cu al patrulea guvern. Există un singur guvern care respectă normele constituționale. El poate fi instalat în limita prevederilor constituțonale. Nu cred că acum a fost urmărită o logică de crearea a unei guvernări care să lucreze pentru oameni. Asta este o ambiție, o revărsare de ură. PD este o fracțiune puternică și nimănui nu-i place acest lucru”, a spus Pavel Filip.

Vicepreședintele PDM a adăugat că nu este uimit de evenimentele care au avut loc astăzi în țară. El l-a acuzat pe Igor Dodon că nu ar face nicio mișcare fără acordul Moscovei.

„O zi plină de peripeții, care vine după trei luni de zile cînd a fost posibilitatea să aibă loc discuții civilizate. Într-un mod oarecare putea fi anticipată o asemenea situație. Simțeam acest Joc pe care începuse să-l facă PSRM. Nu este vorba de PSRM și de Dodon, este vorba de Federația Rusă. Igor Dodon nu a făcut nicio mișcare, pentru fiecare mișcare trebuia să întrebe la Moscova. Este un spectacol de prost gust”, a mai spus Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?