Pavel Filip a convocat o nouă ședință la Guvern

Pavel Filip a convocat o nouă ședință la Guvern

Guvernul condus de Pavel Filip a convocat ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, în legătură cu consecințele precipitațiilor abundente din ultima perioadă. 


Filip a declarat că în ultima perioadă s-au adunat mai multe procese verbale ale evaluărilor consecințelor ploilor ambundente, iar oamenii nu trebuie să sufere din cauza show-urilor de pe scena politică. 


"Avînd în vedere că în ultima perioadă în mai multe regiuni ale țării au fost înregistrate precipitații ambundente, au fost afectate terenurile, culturile agricole, gospodăriile oamenilor. Au venit mai multe demersuri cu solicitări din partea președinților de raioane și primarilor ale localitatilor care au avut de suferit în urma ploilor.


În ultima ședință ale Comisiei pentru Situații Excepționale, au fost alocate mijloace financiare localităților care au solicitat ajutor de la Guvern. Am alocat aceste mijloace financiare în primul rînd în localitățile unde evaluările au fost gata.


Astăzi, vor fi propuse alte raioane care au înaintat solicitări precum Drochia, Fălești și Strășeni, raioanele în care au avut de suferit gospodării, culturi agricole și drumuri", a declarat Pavel Filip.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load