COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Parlamentar: Medicii abia așteaptă realizarea propunerii lui Igor Dodon de dublare a salariilor

Parlamentar: Medicii abia așteaptă realizarea propunerii lui Igor Dodon de dublare a salariilor

Deputatul PSRM, Petru Burduja, a scris pe pagina sa de Facebook că în ultimele zile a fost luat cu asalt de către mai mulți cetățeni.

Oamenii îl contactează pentru a-i transmite că așteaptă să fie realizate, cît mai repede, inițiativele președintelui țării Igor Dodon.

„Oamenii spun că propunerea lui Igor Dodon de a da cîte 700 de lei pensionarilor cu venit lunar de pînă la 3000 de lei este una foarte bună și așteaptă să fie realizată”, spune Burduja.


Totodată, deputatul scrie că a discutat și cu doctorii, care așteaptă realizarea propunerii lui Igor Dodon de dublare a salariilor.

„Pe de altă parte, oamenii s-au arătat foarte indignați pe atitudinea partidelor Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase, care au criticat propunerea de a da cîte 700 de lei pensionarilor. Voi evita să reproduc ce cuvinte au scris ei despre acești politicieni, care sînt împotriva propriului popor, dar sînt sigur că cetățenii le vor spune aceasta în față, dacă politicienii de Facebook vor decide să mai facă vizite prin țară, să mai iasă din viața lor virtuală”, a mai scris Burduja.

Precizăm că PSRM a anunțat deja că va susține în Parlament proiectele sociale ale șefului statului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load