Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Oraşul Cantemir susţine noul Guvern şi Parlament

12 iun. 2019,, 15:08   Politică
1042 0

Primăria oraşului Cantemir îşi exprimă susţinerea faţă de noua majoritate parlamentară şi de noul guvern în frunte cu premierul Maia Sandu, comunică Noi.md.

Anunţul a fost făcut astăzi prin intermediul unei reţele de socializare, prin care primăria Cantemir face şi un apel, prin care îndeamnă întreaga societate să se implice şi să sprijine noul Guvern.

"Constatăm faptul că prin acțiunile anticonstituționale, întreprinse împotriva majorității parlamentare noi susținute de 61 de deputați, aleși într-un scrutin electoral recunoscut de toate organismele internaționale, vechea guvernare nu vrea să cedeze. Ne exprimăm susținerea fără rezerve a noii majorități parlamentare și a noului guvern în frunte cu premierul Maia Sandu, care este unul profesionist, miniștrii având o bogată experiență în diverse organisme internaționale. Astăzi se încearcă anularea rezultatelor alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

Facem apel către întreaga societate, persoane de bună-credință, să se implice și să sprijine guvernul proeuropean Maia Sandu, capabil să scoată statul din captivitatea unui singur partid, a unui singur om, să dezoligarhizeze toate structurile statului și să organizeze în timp rezonabil alegeri locale libere și corecte", se arată în mesajul primăriei Cantemir.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?