TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Opinie: Unioniștii moldoveni pur și simplu urăsc ACUM (VIDEO)

Opinie: Unioniștii moldoveni pur și simplu urăsc ACUM (VIDEO)

Unioniștii îi califică pe cei de dreapta care se află acum la guvernare drept trădătorii care s-au alăturat Partidului Socialiștilor.


Opinia aparține comentatorului politic Roman Mihăeș și a fost exprimată în cadrul emisiunii „Glavnoe” de pe postul de televiziune TVC 21.


„Știți care este unul dintre secretele politicii moldovenești? Proeuropenii de dreapta din care face parte și întregul bloc ACUM deja înțeleg că naționaliștii și unioniștii niciodată nu îi vor vota. Pe acest flanc cei de dreapta au nevoie de un candidat spoiler care va atrage asupra sa voturile altor candidați, iar ulterior le va „transmite” proeuropenilor.


Singura dată cînd unioniștii moldoveni au putut adera la cei de dreapta a fost 24 februarie, în cel de-al doilea tur al alegerilor parlamentare, atunci cînd aceștia au fost susținuți de Traian Băsescu care i-a înemnat să voteze blocul ACUM.


Dar astăzi unioniștii moldoveni pur și simplu urăsc ACUM. Naționaliștii îi consideră pe cei de dreapta care se află acum la guvernare drept trădătorii care s-au alăturat Partidului Socialiștilor.


În această situație tehnologicii politici ai ACUM au elaborat propriul scenariu „avem nevoie de un unionist de-al său”. Și acest candidat este bucuros să fie „unionist al său”, susține Mihăeș.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load