X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Opinie: Situația din jurul coronavirusului a scos la iveală întregul marasm al lui Ilan Șor!

10 mar. 2020,, 17:30   Politică
5667 4

Situația din jurul coronavirusului a scos la iveală întregul marasm al lui Ilan Șor!

Știind că coronavirusul atacă în principal pensionarii, că sub supravegherea Ministerului Sănătății se află 5.000 de persoane, că 80% dintre cetățenii veniți în Moldova din Italia dau date false la completarea chestionarelor, acest clovn a adunat în jur de 1.500 de pensionari din toată Moldova pentru a „protesta” în capitală.

În cuvinte - împotriva înlăturării candidatului lui Șor din cursa electorală de la Hîncești, care este suspectat de mituirea în masă a acelorași pensionari. În acțiuni - împotriva încercării autorităților de a întoarce aeroportul statului, de a-l scoate de sub controlul oligarhului Șor, iar din veniturile primite să majoreze pensiile, să salveze pensionarii de la umilința de a merge la aceste proteste de dragul a 200-300 de lei nefericiți.

Despre aceasta a scris în comentariul său de autor deputatul Parlamentului Moldovei din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, transmite Noi.md.

"Și ce dacă prin astfel de acțiuni în masă Șor pune în pericol sănătatea și viața cetățenilor! Aeroportul merită. "Și ce dacă se vor infecta, vor muri cîteva mii! Pensionari sînt mulți, iar aeroportul este unul".


Poate că în asta și constă planul său.

Să adune pensionarii într-un singur loc, să împrăștie epidemia în toată țara...și să ridice apoi isterie dînd vina pe guvernare? În același timp, Șor însuși se află în Israel, într-o barocameră și cu o mască de gaze.

Iată așa un cinism și o iresponsabilitate criminală.

Candu a avut dreptate: acest lucru nu s-ar fi întîmplat în Europa. Acolo i-ar fi împachetat imediat...", a scris Bogdan Țîrdea.

El a atras atenția și asupra faptului că, datorită reacției autorităților, în această săptămînă, comparativ cu săptămînă trecută, numărul pasagerilor care au sosit din Italia prin Aeroportul Chișinău a scăzut de 3 ori…

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?