X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Opinie: Se va putea pune cruce pe PDM dacă acesta va fi condus de protejații lui Plahotniuc

26 iun. 2019,, 11:10   Politică
3324 2

Partidul Democrat din Moldova s-ar putea transforma într-o comunitate marginalizată care se îndreaptă spre dispariția sa totală, iar pe partid s-ar putea de pus cruce dacă în organele sale de conducere vor rămîne protejații lui Plahotniuc.

Această opinie a fost exprimată de fostul vice prim-ministru, ex ministru al Economiei și, în prezent, expert independent, Alexandru Muravschi, pe pagina sa de pe o rețea socială, menționînd că multe vor depinde de schimbările de personal de la Consiliul Național al PDM, transmite Noi.md.

Adresîndu-se membrilor Consiliului Național al PDM, Alexandru Muravschi a remarcat că tonul discuției și deciziile pe care le vor lua sîmbătă în cadrul ședinței vor determina în mare măsură viitorul partidului.

"Va putea el oare supraviețui acestei perioade dificile, să se curățe și să-și continue istoria de douăzeci de ani, rămînînd un jucător activ și influent pe terenul politic al Republicii Moldova? Sau se va transforma într-o comunitate marginalizată, care se va îndrepta spre dispariția ei totală. Multe vor depinde de schimbările de personal. Plahotniuc a plecat. Dar dacă în organele de conducere ale partidului vor rămîne protejații săi, inclusiv aceast activist speakerocik, pe partid se poate pune cruce! Țineți minte și gîndiți-vă", a subliniat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?