X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Opinie: Opoziția nu are persoane dispuse să lucreze și să-și asume responsabilitatea

14 mai. 2020,, 15:45   Politică
3829 7

În tabăra opoziției moldovenești există numeroase persoane cu ambițiile lui Napoleon, dar nu există oameni predispuși la muncă grea și concretă, gata să-și asume întreaga responsabilitate.

Această părere a fost exprimată de expertul independent, fostul prim-vicepremier, ex-ministru al economiei Moldovei, Alexandru Muravschi, pe pagina sa socializare, comentînd ultimele declarații ale fostului prim-ministru, liderul PAS, Maia Sandu, transmite Noi.md.

"Gîndiți-vă la această parte a argumentului:

În opinia lui Sandu, la funcția de prim-ministru al noului Guvern se vor găsi multe candidaturi, ceea ce nu putem spune despre ceilalți membri ai guvernului.

"Puțini oameni vor dori să conducă, de exemplu, sistemul sănătății în care va trebui de corectat toate daunele aduse sistemului din cauza atitudinii iresponsabile a Guvernului și de oprit criza răspîndirii virusului. Puțini vor dori să ocupe funcția de ministru al Finanțelor, care va trebui să caute urgent bani pentru achitarea salariilor, susținerea agriculturii", a menționat Sandu.


"Ce înseamnă asta într-o limbă normală? Înseamnă faptul că doamna Sandu recunoaște că în tabăra opoziției există mulți oameni cu ambițiile lui Napoleon, dar nu foarte predispuși la muncă și responsabilitate. Anume așa văd ei rolul prim-ministrului. Ei spun că acesta este un mare ”начальник”care dă instrucțiuni, dar el nu face nimic și nu răspunde pentru nimic. De aceea, sînt atît de mulți care doresc să devină acest mare ”начальник”. Și nu există deloc oameni care sînt capabili să facă o muncă grea în domeniul încredințat și să-și asume întreaga responsabilitate pentru aceasta. Va fi un guvern foarte bun. Chiar și "mai bun" decît cel pe care l-am avut cu o jumătate de an în urmă", a spus Alexandru Muravschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?