X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Opinie: "Nu va fi nimic rău în coaliția dintre PSRM și PDM"

25 feb. 2020,, 12:00   Politică
4293 24

În eventuala coaliție între Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat din Moldova nu va fi nimic rău, deoarece în PDM s-au adunat mulți profesioniști care au implementat proiecte bune și cel mai important este ca acest partid să nu mai fie unealta lui Plahotniuc.

De această părere este șeful delegației TASS în Moldova, Valerii Demidețkii, vorbind în cadrul emisiunii "Întrebarea principală” cu Iulia Feodorova de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite Noi.md.

Referindu-se la posibila coaliție între PDM și PSRM, el a subliniat că mulți democrați sînt specialiști buni.

"Plahotniuc a înțeles că, dacă Partidul Democrat va veni la putere și nu va realiza proiecte mari și interesante de construcție a drumurilor și a altora, atunci ei nu vor avea ce căuta în următoarele alegeri. Și ei au lansat o mulțime de proiecte bune și acest lucru nu poate fi negat. Iar dacă o persoană face ceva bun, nu poate fi negat acest lucru, chiar dacă nu-mi plac convingerile sale politice", a menționat Valerii Demidețchii.

Potrivit lui, foarte mulți oameni din rîndul funcționarilor de rang înalt au mers la colaborarea cu Plahotniuc, pentru că colectivele ministerelor și departamentelor le-a cerut să rămînă, pentru ca persoane neprofesioniste să nu le ia locul și să nu ruineze totul.


"Astăzi ei nu pot fi pedepsiți pentru această colaborare cu Plahotniuc, deoarece sînt specialiști buni. Eu nu văd nimic rău în coaliția dintre PDM și PRSM, dar pentru aceasta trebuie să știi cu cine faci coaliție, cine conduce Partidul Democrat, ce obiective are și faptul că el nu mai este un instrument al lui Plahotniuc", a subliniat șeful reprezentanței TASS în Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?