COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: Întreaga lume se schimbă, se va schimba și întreaga structură geopolitică

Opinie: Întreaga lume se schimbă, se va schimba și întreaga structură geopolitică

În situația actuală cu pandemia de coronavirus, întreaga lume se schimbă în fața ochilor și se va schimba și întreaga structură a geopoliticii. Lumea va fi diferită.

De această părere este liderul mișcării naționale "Voievod", consilierul municipal din partea PSRM, Nicolae Pascaru, vorbind în cadrul emisiunii "Glavnoe" de la postul de televiziune TVC21, tansmite Noi.md.

El a reamintit că, așa cum au recunoscut liderii mondiali și secretarul general al ONU, Antonio Guterres, lumea se confruntă acum cu cea mai dificilă criză după cel de-al Doilea Război Mondial.


"SUA, cel mai mare și mai bogat stat din lume, are aproape un milion de persoane infectate. Ei au portavioane mari, ei țin întreaga lume în mîinile lor, dar, după cum s-a dovedit, au o lipsă mare de măști și alte mijloace de protecție pentru a lupta împotriva acestei epidemii de coronavirus. Rusia îi ajută acum, îi ajută și China. Întreaga lume se schimbă. Se va schimba și întreaga structură a acestei geopolitici", a menționat Nicolae Pascaru.

El a subliniat că în situația actuală oamenii trebuie să rămînă oameni. "Trebuie să stăm acasă, să-i sunăm pe cei dragi. Să vă împăcați cu cei cu care vă aflați în conflict. E nevoie de o atitudine umană", a subliniat Nicolae Pascaru.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load