X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Opinie: Himerele politice pregătesc un Maidan în Moldova

26 feb. 2020,, 18:15   Politică
6295 18

În Moldova problema impactului agenților străini de nivel înalt rămîne actuală și în ziua de azi, deoarece în ultimii 10 ani țara a fost distrusă sistematic de alianțe pro-europene de diferite configurații, iar circa jumătate din deputații din parlamentul de la Chișinău astăzi sînt mercenari ai forțelor pro-occidentale, descendenți ai lui Soros, care fac lobby pentru interesele unor marilor corporații străine și aceste himere politice pregătesc un Maidan în Moldova.

Această părere a fost expusă pe blogul său de pe portal Noi.md liderul Mișcării Naționale "Voievod", Nicolae Pascaru.

El a menționat că putem lăuda sau certa socialiștii aflați la putere, dar Partidul Socialiștilor nu are nicio legătură nici cu furtul miliardului, nici cu impunerea unei voințe străine locuitorilor Moldovei din străinătate.

Nicolae Pascaru a atras atenția asupra faptului că milioane de dolari sînt cheltuite zilnic pentru ca spațiul informațional al țării noastre să fie otrăvit cu noi injecții otrăvitoare și tot mai des auzim îndemnuri de a răsturna actualul guvern din Moldova și a aduce la putere mercenarii unor ONG-uri occidentale. Din 2009 pînă în 2019, eu nu au reușit să pună pe deplin în practică acest obiectiv, iar astăzi ei se răzbună.

Liderul Mișcării Naționale "Voievod" consideră că, din păcate, partidele de dreapta - forțele pro-române, formațiunea politică a Maiei Sandu și alții – se pot uni din exterior în anul alegerilor prezidențiale din Moldova.


"Vedem că foarte mulți bursieri ai lui Soros și ai diferitor organizații internaționale sînt special adunați în structuri care fac tot posibilul ca să ia împrumuturi mari, să distrugă economia, să distrugă agricultura și infrastructura. Anume cei care au studiat din contul granturilor străine, creează în Parlament tot acest haos și vor fi aruncați în luptă, dacă în alegerile prezidențiale balanța va înclina în partea forțelor pro-moldovenești", a menționat Nicolae Pascaru.

El a amintit că Maia Sandu, fiind la guvernare, a reușit să ia credite de la FMI, a majorat prețul la energia electrică cu 20% și nu este clar ce s-ar fi întîmplat cu această țară.

"Există o mare probabilitate ca ei să se întoarcă la guvernare și să distrugă ceea ce nu au reușit. Dar cum să se întoarcă? Oamenii nu-i mai cred! În acest caz, ar fi bine să ne amintim de evenimentele din 2009 de la Chișinău și 2014 de la Kiev. Așa se vor întoarce - pe oasele noastre!", a scris liderul Mișcării Naționale "Voievod" pe blogul său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?