X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Opinie: Cel mai mult nu-l invidiez pe ministrul Educației

21 noi. 2019,, 18:37   Politică
4241 4

După instituirea guvernului Ion Chicu, Moldova are o șansă unică de a primi finanțare atît din Vest, cît și din Est.

Iar Rusia are o posibilitate reală de a extinde flancul stîng în Moldova, adică numărul celor care votează pentru partidele de stînga și nu numai pentru socialiști, transmite eNews.

Acest punct de vedere a fost exprimat de jurnalista și prezentatoarea TV Elena Levițkaia-Pahomova la clubul de discuții ISPIRR din Tiraspol.
„Actualul guvern tehnocrat are un mare avantaj: chiar dacă unele scheme vor continua să existe, dar deja este imposibil de furat la fel de obraznic ca precedentele guverne”, a spus Levițkaia-Pahomova.

Ea a spus că cel mai mare mult în noul guvern „nu-l invidiază pe ministrul Educației, Corneliu Popovici”. „El este istoric și a supravegheat proiectul„ Istoria Moldovei” - acestea sînt filmele la care eu am lucrat. El și-a exprimat în repetate rînduri poziția (cu privire la studierea în școli a istoriei Moldovei, dar nu a României – n.r.), iar acum va trebui să tacă din cauza forțelor unioniste, care sînt puține la număr, dar foarte active. Sloganuri de genul „Ei încearcă să distrugă „Istoria românilor”! ar putea fi o sentință chiar și pentru tot binele pe care guvernul îl va face. La noi sloganurile întotdeauna sînt mai importante decît faptele”, a remarcat celebra prezentatare TV.

Comentînd probabilitatea în viitorul de creare a unei coaliții dintre PDM și blocul ACUM, ea a exprimat opinia că „pentru Maia Sandu, unirea cu democrații reprezintă moarte mult mai rapidă decît pentru Igor Dodon”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?