TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Opinia deputațior despre prima sesiune parlamentară

Opinia deputațior despre prima sesiune parlamentară

Deputaţii din majoritatea parlamentară recunosc că au avut aşteptări mult mai mari de la prima sesiune parlamentară, dar, totodată, subliniază măsurile întreprinse pentru îmbunătăţirea situaţiei din ţară.

Potrivit agenţiei Infotag, în cadrul unor dezbateri publice deputatul din Fracţiunea Partidului Socialiştilor, Grigore Novac, a menţionat că "a luat prea mult timp formarea organelor de lucru ale Parlamentului.

"Pe parcursul sesiunii ordinare, dar şi în sesiunea extraordinară, s-au reuşit lucruri importante. Desigur, deputaţii şi-au dorit mai mult, însă pînă la urmă nu este o competiţie pentru cantitate, ci accentul se pune pe calitatea proiectelor promovate", a spus Novac.


Vicepreşedintele Parlamentului Alexandru Slusari a relatat că "a spus că, evident, societatea şi-a dorit mai mult"

"Dar totuşi în două luni noi nu putem să nu recunoaştem că în societate s-a schimbat atmosfera. Frica aceasta cu care au trăit, mai ales ultimii trei ani, oamenii, a dispărut. Totodată, în două luni a fost rezolvată problema deblocării asistenţei financiare externe", a spus Slusari.

Potrivit lui, de asemenea, în proporţie de 90% a fost realizat acel acord temporar al majorităţii, care a fost semnat pe 8 iunie.

"Consider că, pentru aceste două luni, activitatea, reieşind din moştenirea şi modul în care noi am preluat guvernarea, rezultatele sînt relativ bune", a spus Slusari.

Deputatul din Fracţiunea Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, a declarat că din afara guvernării lucrurile sînt văzute un pic altfel.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load