COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O rudă apropiată a lui Plahotniuc, grav bolnavă

O rudă apropiată a lui Plahotniuc, grav bolnavă

O rudă apropiată a ex-liderului Partidului Democrat (PDM) Vlad Plahotniuc ar fi grav bolnavă, iar fostul politician este îndurerat de faptul că nu poate să revină acasă, spune fostul său coleg de partid, deputatul Vladimir Cebotari.

Declarația a fost făcută la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Îl doare că nu poate să vină acasă, mai ales în condițiile în care un om tare apropiat lui este într-o stare de sănătate destul de precară”, a spus Cebotari, fără a oferi mai multe detalii la acest subiect.


Cebotari zice că mai comunică uneori cu Plahotniuc și consideră că acesta este persecutat politic. „Vinovăția sau nevinovăția lui trebuie să fie demonstrată de o justiție corectă”, a zis democratul.

Vlad Plahotniuc a plecat din țară la mijlocul lunii iunie. Oficial, nu se cunoaște nici cum a părăsit țara, nici unde se află el acum. Recent, pe numele său în Republica Moldova a fost pornit un dosar penal pentru spălare de bani în proporții deosebit de mari. Autoritățile de la noi au expediat INTERPOL-ului un demers de a-l anunța în căutare internațională, dar se pare că, deocamdată, nu este un răspuns din partea organizației internaționale.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load