COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O nouă rundă de discuții PSRM-PDM

O nouă rundă de discuții PSRM-PDM

Grupurile de lucru din partea PSRM și PDM au avut, astăzi, 11 martie, o nouă rundă de negocieri în vederea creării platformei politice, care să asigure majoritatea guvernamentală în interesul cetățenilor țării. La întîlnirea, care a avut loc la Parlament, s-au discutat principiile proiectului de acord.

La această rundă de tratative, cea mai mare parte a atenției a fost focusată pe capitolul dedicat politicii interne, măsurile pe care trebuie să le întreprindă guvernul de coaliție, precum și majoritatea parlamentară, pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor Republicii Moldova.

De asemenea, s-a trecut la discutarea părții din document care este dedicată politicii externe. În acest sens s-a evidențiat necesitatea păstrării unei politici externe echilibrate, multivectoriale. De asemenea, s-a punctat importanța continuării realizării prevederilor Acordului de Asociere RM-UE.


Amintim că la baza proiectului de acord, negociat între PSRM și PDM, stă documentul semnat anul trecut între PSRM și blocul ACUM, înțelegere care a primit sprijin social larg, inclusiv din partea partenerilor de dezvoltare.

O nouă rundă de negocieri urmează să aibă loc în următoarele zile.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load