X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Nume noi în lista finală a beneficiarilor fraudei bancare (DOC)

6 ian. 2020,, 11:43   Politică
7454 0

Iurie Reniță, deputatul PPDA, a intrat în posesia unor documente, care cuprinde numele unor beneficiari ai fraudei bancare.

Astfel, printre aceștia se numără omul de afaceri Gabriel Stati, Vitalia Pavlicenco, fostul lider al Partidului Național Liberal dar și Irina Ulianovschi, fiica fostului vipreședinte al Curții de Apel Chișinău, Xenofon Ulianovschi, notează Noi.md cu referire la Ziarul de Gardă.

„Nu aș fi postat aceste copii din lista finală a Kroll II, dacă actualul procuror general Alexandru Stoianoglo n-ar fi afirmat public că el nu a văzut niciun fel de listă și nu are suficiente motive să creadă că aceasta ar exista în realitate.

Fără a pretinde că sînt copii autentice cu originalul listei finale, subiectul respectiv mai fiind și unul de maxim interes național (chiar și internațional) pentru toți cetățenii noștri, inclusiv pentru alegătorii mei de pe circumscripția uninominală nr. 26 Chișinău (Buiucani, Centru, Telecentru), aș aprecia mult dacă colegul Alexandru Slusari, ex-președintele comisiei parlamentare de anchetă pentru investigarea furtului miliardului, ar putea să confirme sau să infirme autenticitatea lor (copiilor) cu originalul”, a scris Reniță pe pagina sa de Facebook.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?