TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Noi numiri la Guvern

Noi numiri la Guvern

Membrii Guvernului au aprobat astăzi numirea lui Alexandru Dubălari în funcția de secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare.


Acesta a studiat în România și are o experiență de peste 20 de ani în domeniul siguranței alimentelor și sănătății animalelor. Este implicat și în programe de cercetare la Academia de Științe a Moldovei.


„Avem nevoie de persoane integre, responsabile și cunoscătoare a domeniului din practică”, a comentat ministra Georgeta Mincu.


Tot în funcția de secretar de stat în cadrul aceluiași minister a fost numit și Sergiu Gherciu, care va fi responsabil de dezvoltarea rurală și sustenabilitatea în domeniul agriculturii. Acesta a lucrat anterior la Ministerul Afacerilor Interne și la Cancelaria de Stat.


Tot astăzi, a fost numit un conducător la Agenția Relații Interetnice. Șef al intituției va fi Nicolae Rădiță, directorul executiv al Centrului Naţional al Romilor. Anterior, acesta a lucrat la Comitetul Helsinki pentru Drepturile Omului din Republica Moldova.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load