X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Nicolae Pascaru: De ce trebuie condamnați politicienii care folosesc harta României Mari

26 aug. 2019,, 09:45   Politică
5674 10

Istoria și miturile politice mereu au servit drept unelta pentru politicienii de la Chișinău, și nu doar, pentru a diviza societatea în mai multe tabere.

În lipsa unor proiecte economice viabile și implementarea unor politici administrative care să îmbunătățească viața cetățenilor, liderii mai multor proiecte politice n -au făcut nimic altceva decît propaganda.

Consider că toate proiectele unioniste au fost o mostră gravă la ceea ce eu numesc propaganda. Puține state în lumea asta au partide politice care militează pentru lichidarea țării și alipirea către alt stat.
Chiar vreau să-i rog pe "prietenii" mei unioniști să mă ajute ca să găsesc un asemenea exemplu în UE.

În schimb eu pot să le ofer un exemplu cînd românii încalcă orice norme în primul rînd morale și nu în cele din urmă legale.

Multă lume a auzit probabil de Benke Csaba, un activist care își apără drepturile sale identitare și aplică pe alocuri exact aceleași metode practicate de unioniștii de la Chișinău , inclusiv grupule de românași de peste Prut.
Atenție, acest ong -is, un om cu suflet mare și caracter a fost condamnat pentru că a folosit harta Ungariei Mari.


Întrebare ! Dacă justiția română sancționează drastic asemenea acțiuni, noi de ce nu aplicam acceași lege ?

Am scris acest text care vrea să transmita un mesaj justiției de la Chișinau care sper că o dată cu reformarea sistemului va fi una aproape de cetățeni iar demnitatea noastră sa nu fie călcată în picioare.

Stimați judecători și oameni ai legii, haide -ți măcar să respectam niște principii elementare. Să ne păstrăm măcar statul că altceva deja numai avem.
--

Nicolae Pascaru

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?