TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Năstase spune că nu a primit nicio propunere din partea lui Ruslan Codreanu

Năstase spune că nu a primit nicio propunere din partea lui Ruslan Codreanu

Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma DA (PPDA), spune că Ruslan Codreanu, primarul interimar al capitalei, nu i-a propus să-l numească pe el edil interimar, vara trecută, după ce rezultatele alegerilor locale noi din Chișinău, cîștigate de Năstase, nu au fost validate.

„Cu ce drept ar fi putut Ruslan Codreanu să-mi propună mie așa ceva? Credeți Dvs. că, un om ca și mine, care are școală, o facultate de Drept, care cunoaște cît de legală, ilicită, este aflarea lui Ruslan Codreanu în această funcție, cum credeți că aș fi putut să mă gîndesc la așa ceva?”, a fost răspunsul lui Năstase, oferit moderatorului emisiunii Punctul pe Azi de la TVR Moldova, Vasile Munteanu.


Președintele PPDA, confirmă că a avut întîlniri cu actualul primar interimar, după alegeri:„M-am întîlnit cu un coleg de-al meu, la Primărie cred că era, eram eu, era Alexandru Slusari era domnul Bolea de la PAS care, într-adevăr, erau să fie viceprimari în cazul în care era să fie validat mandatul, și am vorbit de fiecare dată de ceea ce se întîmplă în Chișinău”, spus Năstase.

Ce ține de propunerea lui Codreanu de a-l numi primar interimar Năstase spune: „Nu mi s-a propus niciodată, bineînțeles că poate domnul Codreanu ar fi avut ceva în capul lui, dar asemenea lucru este imposibil de realizat cu semnătura lui Codreanu, de asta trebuie să se ocupe Consiliul (…). Domnul Codreanu cred că confundă ceva, poate că a vorbit cu altcineva”, a mai zis Năstase.

Acum două zile, la aceeași emisiune, primarul interimar Ruslan Codreanu a declarat că, după ce rezultatele alegerilor locale din Chișinău au fost declarate nule, el i-a propus lui Andrei Năstase să-l numească primar interimar, dar acesta a refuzat. Atunci, l-am contactat pe Andrei Năstase să ne spună dacă este adevărat, însă acesta a refuzat să comenteze, atît timp cît nu auzise declarația lui Ruslan Codreanu.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load