TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Năstase, solicitare de urgență adresată Ministerului Justiției

Năstase, solicitare de urgență adresată Ministerului Justiției

Liderul platformei DA, Andrei Năstase, cere Ministerului Justiției să publice „de urgență” înregistrările video din timpul interviurilor candidaților la funcția de procuror general.

„Concursul de selecție a candidaților pentru funcția de procuror general a generat mai multe discuții în spațiul public. Acest subiect, în opinia mea, trebuie foarte repede limpezit din toate punctele de vedere. Solicit publicarea de urgență a înregistrărilor video ale interviurilor, pentru transparentizarea maximă și imediată a întregului proces de selecție a candidaților pentru funcția de procuror general”, a declarat Andrei Năstase în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții Ministerului Justiției au declarat că astăzi vor fi publicate toate înregistrările video cu proba interviului cu candidații pentru șefia Procuraturii Generale.

„Videourile se structurează și puțin durează”, a comunicat reprezentanta serviciului informare și comunicare cu mass-media a Ministerului Justiției, Maria Perceva.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load