X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Năstase se transformă în al doilea Filat – opinie

25 oct. 2019,, 14:50   Politică
7562 8

Asupra liderului platformei DA, Andrei Năstase, au început să planeze o serie de suspiciuni, după dezvăluirile făcute ieri, în cadrul dezbaterilor electorale înaintea alegerilor din 3 noiembrie.

De această părere de liderul Mișcării Naționale „Voievod”, Nicolae Pascaru. Potrivit lui, faptul că procurorul general interimar Dumitru Robu a fost numit la inițiativa lui Năstase trezește mai multe semne de întrebare.

„În aceste negocieri de funcții dl Năstase și-a desemnat procurorul general. Avînd MAI-ul și Procuratura, de ce nu se fac pași concreți pentru ca să fie găsiți cei care au furat miliardul? Oamenii sînt indignați, au trecut patru luni de la schimbarea guvernării și vedem că Năstase, sabotează procesele politice în R.Moldova. Vedem că el mai departe nu este interesat să caute acest miliard. Rezultă că acest domn, fiind implicat în relații foarte bune cu Țopii, s-au înțeles și au preluat schemele lui Plahotiuc”, a comentat el.

În opinia lui Pascaru, în calitatea sa de ministru de Interne, Andrei Năstase nu a obținut rezultate vizibile în contracararea diferitor scheme frauduloase.

„Vedem că Năstase este al doilea Vlad Filat, care a fost un politician hapsîn. Iată că Năstase calcă pe aceeași greblă, aceeași greșeală: în loc să distrugă schemele, ei le preiau sub controlul lor. Ministrul de interne e o persoană destul de puternică în stat, dar nu a fost distrusă nicio schemă”.


Ieri, în cadrul primei runde de dezbateri electorale între Ion Ceban și Andrei Năstase, candidatul PSRM a declarat că Dumitru Robu a fost promovat la șefia Procuraturii de către Năstase. Potrivit lui, Robu este finul cumătrei lui Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?