X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Năstase se arată sigur că la alegerile din Hîncești va cîștiga Ștefan Gațcan

9 mar. 2020,, 12:32   Politică
6087 0

Liderul PPDA, Andrei Năstase, admite că pretendentul PSRM va cîştiga alegerile parlamentare noi din circumscripţia Hînceşti.

Într-un comentariu pentru portalul Curentul, Năstase şi-a exprimat din nou regretul că nu a fost identificat un candidat unic al partidelor de dreapta.

„Din păcate, nu s-a dorit nici la Hînceşti identificarea unui candidat unic. Cine cîştigă din toate aceste ezitări? PSRM şi Igor Dodon. Cine pierde? Cetăţeanul!”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că şi fostul consilier al ex-premierului Maia Sandu, Vladislav Kulminski, a declarat, în cadrul unei emisiuni la postul de radio Europa Liberă, că din lupta acerbă dintre candidatul PAS, Olesea Stamate, şi independentul Grigore Cobzac, în circumscripţia Hînceşti, ar putea cîştiga, în cele din urmă, pretendentul PSRM, Ştefan Gaţcan.

„Ceea ce se întîmplă acum cu partidele de centru-dreapta din Hîncești este o problemă enormă pentru ei. Pentru că în această luptă dintre Stamati și Cobzac, într-adevăr, poate să cîștige un socialist. Și atunci vina pentru această înfrîngere va cădea și pe domnul Cobzac, respectiv pe Platforma DA și pe Maia Sandu”, a declarat Vladislav Kulminski.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?