Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Năstase răspunde acuzațiilor referitoare la PDM: Candu și alții, prea mici (VIDEO)

12 aug. 2019,, 15:10   Politică
5083 1

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, a venit cu o reacție în urma declarațiilor făcute vineri de democratul Andrian Candu, cu privire la dosarul penal inițiat de Procuratura Generală pe faptul uzurpării puterii de stat.

„În ceea ce privește Platforma DA, dar sînt sigur și blocul ACUM, nu și-a propus și nu îți propune niciodată să facă ceea ce a făcut PD, Candu, Plahotiuc și alții. Noi sîntem niște oameni care țin la niște principii, anumite valori esențiale și nu ne preocupă la momentul de față decît să facem o viață mai bună pentru oameni. În ceea ce privește pe Candu și pe alții sînt prea mici ca să ne preocupăm de ei. [...] Cît privește decizia de a ridica sau a nu ridica imunitatea aparține Parlamentului. Solicitarea pentru acest exercițiu o poate face procurorul”, a declarat Andrei Năstase.

Năstase mai spune că atunci cînd a avut o întrevedere cu șeful SIS și procurorul interimar general a făcut o declarație publică, în care dă garanții că nu va face imixiune în activitatea Procuraturii. „Acest lucru este esențial și pentru mine, și pentru Blocul ACUM.”, a mai adăugat Andrei Năstase.

Amintim că fostul președinte al Parlamentului și actual deputat PDM,Andrian Candu, califică dosarul penal inițiat de Procuratura Generală pe faptul uzurpării puterii de stat, drept „o modalitate evidentă de intimidare și persecuție politică cu scopul de a diviza și dispersa Partidul Democrat”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?