TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Năstase o acuză pe Maia Sandu că ar fi generat căderea Guvernului condus de ea

Năstase o acuză pe Maia Sandu că ar fi generat căderea Guvernului condus de ea

Liderul PPDA, Andrei Năstase, o acuză direct pe lidera PAS, Maia Sandu, că a predat guvernarea Partidului Socialiştilor şi preşedintelui Igor Dodon.

Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii Cutia Neagră, de la postul de televiziune TV 8.

„Igor Dodon a crescut în momentul în care guvernarea a fost predată. Pînă atunci, era un nimeni. În momentul în care noi aveam un Guvern proeuropean, cu susţinere externă, Dodon era nimeni. În momentul în care a preluat totalmente guvernarea, bineînţeles că Dodon s-a întărit. Este absolut firesc”, a declarat Andrei Năstase.


Liderul PPDA a mai spus că formaţiunea pe care o conduce a făcut eforturi mari pentru a păstra unitatea blocului ACUM, spre deosebire de Partidul Acţiune şi Solidaritate, condus de Maia Sandu.

„Platforma DA a făcut în permanenţă tot ce i-a stat în puteri să rămînem uniţi. Din păcate, politicieni din Republica Moldova aleg altceva şi noi le respectăm opţiunea”, a mai spus Andrei Năstase.

Amintim că Guvernul condus de Maia Sandu a fost demis în data de 12 noiembrie, prin moțiune de cenzură, cu 63 de voturi ale fracțiunilor PSRM şi PDM.

Votul a avut loc la mai puțin de o săptămînă după ce Maia Sandu și-a angajat răspunderea pentru legea care-i dădea dreptul să facă personal preselecția candidaților pentru funcția de procuror general.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load