TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Năstase: Nu mi-am dorit niciodată să fiu în fruntea partidului

Năstase: Nu mi-am dorit niciodată să fiu în fruntea partidului

„Nu mi-am dorit niciodată să fiu în fruntea partidului”. Afirmația aparține președintelui Partidului Platforma DA, Andrei Năstase.

Întrebat dacă, în urma înfrîngerii de la alegerile locale, se ia în calcul plecarea acestuia de la șefia formațiunii politice, acesta a spus că decizia o va lua congresul partidului.

„Congresul partidului decide. Nu mă țin de un fotoliu. Și cînd am edificat această platformă născută din mulțime, din revolta populară, înainte de a ajunge în fruntea partidului, am făcut multe căutări. Nu mi-am dorit niciodată să fiu în fruntea partidului. Nu am nicio problemă să candidez cu altcineva sau să mă retrag în cazul unui eșec”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.


Întrebat dacă înfrîngerea de la alegerile locale nu este un eșec suficient, acesta a menționat: „Fiecare cu eșecurile lui. Foarte multă lume a băut șampanie din primul tur. Cred că 48% e un rezultat bun în contextul politic”.

Pe 5 noiembrie, Andrei Năstase a spus că Partidul Platforma DA urmează a fi reformat și că persoanele care s-au manifestat vor fi promovate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load